Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Hollund du er mest fornøyd med?»

«Eg er særs nøgd med korleis personalet tek seg tid til ungane i både leik, trøst og kos. Ein vert alltid møtt med eit smil, og borna får ta seg godt ut under oppsikt.
I tillegg er både inne- og uteområda heilt fantastiske.»

«Ny og fin barnehage, imøtekommande og dyktige ansatte.»

«Eg elsker Espira Hollund! Det er alltid trygt å leverer barnet og eg veit at arbeidarane les og ser barnet som det er. Det oser av omsorg og forståelse for både barn og foreldre. Ein blir fort oppriktig glad i arbeidarane, og oppbygningen av barnehagen og avdelingane er heilt fantastisk. For oss blir det aldri eit anna alternativ enn Espira Hollund.»

«Eit stabilt personale (ikkje mykje utskiftning). Omsorgsfulle og positive vaksne. Mykje faglært personal. Ein flott, ny barnhage. Størrelsen på barnehagen (Dei vaksne på dei ulike avdelingane veit kven barna er).»

«Dei ansatte er oppriktig engasjert i jobben sin og interessert i å gi barnet mitt ein meiningsfull og trygg kvardag.»

 

Personvern og cookies